Νέες φωτογραφίες του δράστη που σκόρπισε το θάνατο στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης την Πρωτοχρονιά,  έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική αστυνομία.

Ads

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, ο δράστης εικάζεται ότι είναι 25 χρονών και ότι έχει καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν ή το Κιργιστάν.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η τουρκική αστυνομία υπέπεσε σε μία επική γκάφα, καθώς χθες έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες  ενός ατόμου που υποτίθεται ότι ήταν ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης. Ο εικονιζόμενος δεν είχε καμία σχέση όμως με την επίθεση στο Reina, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, κατά την οποία σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι.

Ο άνδρας των φωτογραφιών που από το απόγευμα της Κυριακής κάνουν τον γύρο του κόσμου, όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια και δήλωσε ότι δεν έχει καμιά σχέση με την νέα τρομοκρατική επίθεση, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Ads

Έπειτα από έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι είναι πολίτης του Καζακστάν και βρίσκεται στην Τουρκία για επαγγελματικούς λόγους.

Οι νέες φωτογραφίες:

image

image

image

image

image