Εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες από τη Λάρισα επιφύλασσαν «θερμή υποδοχή» στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ σημειώθηκε και ένταση με την αστυνομία.

Ads

Οι συγκεντρωμένοι περίμεναν τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου είχε προγραμματιστεί η διακαναλική συνέντευξη. Η περιοχή σύμφωνα με το Onlarissa.gr θύμιζε φρούριο. Κατά τη έλευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες. Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους διαδηλωτές προς το αρχαίο θέατρο προκαλώντας ένταση.

* Φωτογραφία και Βίντεο από το Onlarissa.gr

Σημειώνεται πως αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ παρουσία και του τοπικού βουλευτή Φίλιππου Σαχινίδη. Δε συνέβη το ίδιο με τους εκπαιδευτικούς, καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στο onlarissa.gr ο Φίλιππος Σαχινίδης, ζήτησαν να συναντηθούν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο παρουσία των τηλεοπτικών φακών.

Αποδοκιμασίες όμως υπήρξαν για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στον επόμενο σταθμό του στα Τρίκαλα. Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, στον χώρο άφιξης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Επιμελητήριο Τρικάλων, είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αποκλείσει το οικοδομικό τετράγωνο.