Το Πρόγραμμα Internship “i-work@nbg” αποσκοπεί στη μεταφορά τεχνογνωσίας σε φοιτητές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017.

Ads

Στο πλαίσιο αυτό,  η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει 20 συνολικά θέσεις για το 2017, παρέχοντας την ευκαιρία σε τελειόφοιτους και απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, μέσω έμμισθης πρακτικής άσκησης, πλήρους απασχόλησης, διάρκειας 6 έως 12 μηνών.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας της Τράπεζας που σχετίζονται με το αντικείμενο των σπουδών τους διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Μπες στο jobby.gr και δες αν πληροίς τις προϋποθέσεις.

Ads

Σας ενδιαφέρει ακόμα:

Δείτε επίσης:

 

Παρακολουθείστε στο Jobby.gr την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θέσεις που ανοίγουν στην αγορά εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

 

Επίσης, στο Jobby.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα τελευταία προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: