Το Ίδρυμα Ωνάση για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 χορηγεί το 40ο Πρόγραμμα Υποτροφιών για Ελλάδα και εξωτερικό, επιπέδου μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Η καταληκτική προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Ads

Το Ίδρυμα Ωνάση από το 1978 χορηγεί υποτροφίες προς Έλληνες πτυχιούχους Ανώτατων και Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο εξωτερικό. Το 1998 θεσμοθέτησε νέο πρόγραμμα υποτροφιών για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα, το οποίο επεκτάθηκε το 2001 για να συμπεριλάβει και τις μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια.

 

Πάνω από 130 υποτροφίες προς Έλληνες χορηγούνται κάθε χρόνο για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες. Επιπλέον, το Ίδρυμα σε ένδειξη αναγνώρισης των υπηρεσιών που πρόσφεραν ή προσφέρουν οι ναυτικοί και λοιποί εργαζόμενοι του Ομίλου Ωνάση, χορηγεί υποτροφίες προς Έλληνες μέσω ειδικού προγράμματος στα παιδιά τους, τόσο για προπτυχιακές, όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές.

Ads

 

Η επιλoγή των υπoψηφίων για χορήγηση υποτροφίας βασίζεται σε εισηγήσεις επιτροπών ακαδημαϊκών συμβούλων και επικυρώνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.

Μπείτε στο Jobby.gr και μάθετε τα επιλέξιμα επιστημονικά πεδία μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών, τις γενικές προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφιών, τις οδηγίες σχετικά με την αίτηση και τα δικαιολογητικά  που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του υποψήφιου υπότροφου, τη διαδικασία επιλογής καθώς και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του υποψηφίου.

Δείτε επίσης:

 

Παρακολουθείστε στο Jobby.gr την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θέσεις που ανοίγουν στην αγορά εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

Επίσης, στο Jobby.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα τελευταία προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: