«Στηρίξαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτή την Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα γιατί πράγματι διαπραγματεύεται. Ασφαλώς και υπάρχουν υποχωρήσεις αλλά όχι υποχωρήσεις για την αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Ακόμη και αν χρειαστεί να ματώσουμε περνώντας από τις Συμπληγάδες, εμείς θα βάζουμε τις κόκκινες γραμμές», δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νίκος ΝΙκολόπουλος, που πήρε το λόγο αντί του προέδρου του κόμματος και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος απουσιάζει στο Εξωτερικό.

Ads

Ο κ. Νικολόπουλος αναφερόμενος στην κάλυψη που παρείχε ο Αντώνης Σαμαράς στον σύμβουλό του Σταύρο Παπασταύου, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είπε: «Ακούσαμε τον κ. Σαμαρά να λέει ότι χρωστάμε πολλά σε εκείνους που είναι το όνομά τους στη λίστα Λαγκάρντ. Είπε “μακάρι να είχαμε και άλλους Παπασταύρου”. Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Ο κ. Παπασταύρου, όταν βγήκε η λίστα Λαγκάρντ, με εντολή Σαμαρά, πήγε στις Ελβετικές τράπεζες συνοδεύοντας τον κ. Μαυραγάνη».

Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ τόνισε πως «είναι κρίμα να μην έχει καταλάβει ακόμη ότι όσο επιμένει σε αυτή τη μονότονη ρητορική, δεν τον ακούει κανείς». «Είπε τα ίδια για τα οποία τον αξιολόγησε ο ελληνικός λαός», ανέφερε, ενώ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τόνισε πως μίλησε «για τα άγια των αγίων».Ακόμη και η κ. Μέρκελ γελάει με το success story της κυβέρνησης Σαμαρά, κατέληξε.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η δευτερολογία