Με σύνθημα «ο πολιτισμός δεν καίγεται» πάνω από 3.500 θεατές γέμισαν ασφυκτικά προχθές το βράδυ το Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, το οποίο επαναλειτούργησε λίγες μόλις ημέρες μετά τον εμπρησμό που προκάλεσε μεγάλης έκτασης ζημιές.

Ads

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το θέατρο και τους γύρω δρόμους για να παρακολουθήσουν τη συναυλία «Μέσα από τις στάχτες» που οργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου. Ο εμπρησμός που κατέστρεψε το θέατρο δημιούργησε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από πολίτες. Πολύ σύντομα η οργή μετατράπηκε σε πείσμα. Μέσα σε ελάχιστες μέρες οι εργαζόμενοι του Δήμου, της Περιφέρειας, με τη συνδρομή εκατοντάδων εθελοντών ξανάφτιαξαν το θεατράκι της πόλης.

image

Διαβάστε επίσης:

image

Ads

Στη συναυλία τραγούδησαν οι Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Δήμητρα Γαλάνη, Encardia, Γιάννης Θωμόπουλος, Γιάννης Κ. Ιωάννου, Θέμης Καραμουρατίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Αφροδίτη Μάνου, Νότης Μαυρουδής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάρτα Μορελεόν, Γιώτα Νέγκα, Γεωργία Νταγάκη, Αλεχάντρο Ντίαζ, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Αφεντούλα Ραζέλη, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Τοσικιάν, Μόρφω Τσαϊρέλη και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

image

Διαβάστε επίσης:

Οι φωτογραφίες είναι από το site του Δήμου Χαλανδρίου