Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 11:00 οι εκδόσεις Σαΐτη και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο της Μαριάμ Πολυγένη, «Η Εριέττα και το Βιβλίο φαντασίας», σε εικονογράφηση Μαριάννας Συμεωνίδη.

Ads

Ένα βιβλίο κατάλληλο για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας, που βοηθά το παιδί να αντιμετωπίσει το διάβασμα ως βασικό μέσο κατάκτησης γνώσης και αξιών ζωής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μία αλλιώτικη ιστορία, γεμάτη φαντασία και δίψα για γνώση! Η Εριέττα, θεωρούσε τα βιβλία βαρετά κι αντιπαθούσε το διάβασμα, όταν όμως ξεκίνησε τα συναρπαστικά ταξίδια στις σελίδες του Βιβλίου Φαντασίας, όλα άλλαξαν! Ένιωθε πιο έξυπνη κι ανυπομονούσε για το επόμενο ταξίδι της! Υποσχέθηκε στον εαυτό της να μην αγνοεί πια τα βιβλία της και να περνά χρόνο μαζί τους. Ένα βιβλίο κατάλληλο για την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας, που βοηθά το παιδί να αντιμετωπίσει το διάβασμα ως βασικό μέσο κατάκτησης γνώσης και αξιών ζωής.

Ads

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Μαριάμ Πολυγένη γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ένα Χριστουγεννιάτικο μεσημέρι κι από τότε μέχρι και σήμερα, προσπαθεί να διατηρεί τη μαγεία των γιορτών με κάθε τρόπο στη ζωή της. Ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι η δημιουργία.

Δημιουργική από μικρή, μπήκε πολύ νωρίς στους τομείς της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας με παρουσιάσεις τηλεοπτικών εκπομπών στη Θεσσαλική τηλεόραση T.R.T. και στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA T.V. Την κέρδισε όμως περισσότερο από κάθε άλλο μέσο το ραδιόφωνο, όπου από το 1997 μέχρι και σήμερα τα κάνει όλα «Γης…Μαριάμ» πίσω από ένα μικρόφωνο.
Κειμενογράφος σε διαφημιστικές εταιρίες, εκφωνήτρια σε παραγωγές ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών spots κι αφηγήτρια σε δύο κινηματογραφικά projects μέχρι στιγμής.  Υπήρξε αρχισυντάκτρια σε sites μεγάλης επισκεψιμότητας αλλά τα τελευταία 2 χρόνια αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της. Ένα όραμα που είχε πολλά χρόνια πριν, για έναν ιστότοπο θετικών και μόνο ειδήσεων, που θα γεμίζει με αισιοδοξία τις ζωές των επισκεπτών του και θα διαδίδει κάθε πράξη καλοσύνης που συνέβη στον κόσμο.

Κάπως έτσι ήρθε στη ζωή της το www.e-motions.gr κι η ίδια αναθεώρησε κάθε άποψή της σχετικά με το τι είναι σπουδαίο στη ζωή. «Είναι καλό να είσαι σπουδαίος, αλλά είναι πιο σπουδαίο να είσαι καλός»…