Τα πρώτα ευρήματα από το μοιραίο αεροσκάφος της EgyptAir, που συνετρίβη την Πέμπτη, έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο ο εκπρόσωπος Τύπου του Αιγυπτιακού στρατού.

Ads

Χθες, οι αιγυπτιακές αρχές ανακοίνωσαν ότι, ανοιχτά της Αλεξάνδρειας βρέθηκαν (στη θάλασσα) νέα μακάβρια ευρήματα από το μοιραίο αεροσκάφος, μεταξύ των οποίων, «αντικείμενα επιβατών, ανθρώπινα μέλη, αποσκευές και καθίσματα του αεροσκάφους».

Σήμερα ωστόσο, δόθηκαν εικόνες στη δημοσιότητα.

Κομμάτια από καθίσματα, κομμάτια υφάσματος από το εσωτερικό της καμπίνας, σωσίβια που πιθανόν δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, αλλά και κομμάτια από το ίδιο το αεροσκάφος…

Ads

Η πληροφορία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες ότι, έχουν βρεθεί τα μαύρα κουτιά, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. 

image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

EgyptAir: Γάλλοι ερευνητές επιβεβαιώνουν συναγερμό για καπνό στο πιλοτήριο

• Αίγυπτος: Βρέθηκαν συντρίμμια και ανθρώπινο μέλος από την πτήση της EgyptAir

Νωρίτερα σήμερα, οι ερευνητές του Γαλλικού Γραφείου Ερευνών Δυστυχημάτων επιβεβαίωσαν ότι το αεροσκάφος Airbus 320 της EgyptAir, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Παρίσι – Κάιρο και συνετρίβη στη Μεσόγειο είχε εκπέμψει αυτόματα μηνύματα για την ύπαρξη καπνού στο πιλοτήριο, ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι είναι πρόωρο να αποτολμηθεί οποιαδήποτε ερμηνεία αυτών των στοιχείων.

image

Την πληροφορία μετέδιδαν το πρωί αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης.

image