«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς κύριε Μητσοτάκη» αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις σχετικά με τα Τέμπη, μετά την ομόφωνη απόφαση της ευρωπαϊκής επιτροπής PETI να πάει η σχετική αναφορά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ads

«Η ταχύτητα με την οποία η κυβέρνησή του Κυριάκου Μητσοτάκη δοκίμασε να συγκαλύψει ένα έγκλημα δημιούργησε την αίσθηση στους ίδιους ότι θα τα καταφέρουν.Ξέχασαν ότι το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια αντοχή. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας και για αυτούς που εγκλημάτησαν και για αυτούς που δοκίμασαν να τους καλύψουν. Το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι εύκολο, το να την ακολουθήσεις δύσκολο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς κύριε Μητσοτάκη…» υπογραμμίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών θα απασχολήσει και τις αρμόδιες επιτροπές του ευρωκοινοβουλιου, την TRAN και την LIBE.

Κασσελάκης: Οι συγγενείς των θυμάτων θα βρουν δικαιοσύνη δυστυχώς μακριά από την Ελλάδα

Την ικανοποίησή και την ανακούφιση του για την σημερινή ομόφωνη απόφαση της ευρωπαϊκής επιτροπής PETI εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης στους συνεργάτες του καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις που συνδέονται με το έγκλημα στα Τέμπη.

Ads

Όπως σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στους συνεργάτες του οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαίωση και θα τη βρουν, δυστυχώς όμως μακριά από τη χώρα τους.