Στο Αιγάλεω, σε μεζεδοπωλείο βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μία ημέρα πριν τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ads

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ επέλεξε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με συντρόφους, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές και συμπορευομένους με το κόμμα και φέρεται να εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Θανάσης Παφίλης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Αφροδίτη Κτενά, Χρήστος Κατσώτης, Βιβή Δάγκα, Γιώργος Πέρρος, Διαμάντω Μανωλάκου, Νίκος Αμπατιέλος, Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη, Βασίλης Πετρόπουλος, Βασίλης Γκιτάκος, Χρήστος Τσοκάνης, Διονύσης Τσακνής, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Κώστας Γουλιάμος, Λιάνα Κανέλλη, Βαγγέλης Σερίφης και Σεμίνα Διγενή.

Επίσης τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ Δημήτρης Αρβανιτάκης, Ελένη Μπέλλου, Μάκης Παπαδόπουλος που είναι και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, ο Νίκος Σοφιανός, ο Θέμης Γκιώνης, ο Θοδωρής Χιώνης, ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Θοδωρής Κωτσαντής γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, αλλά και οι καλλιτέχνες Θύμιος Παπαδόπουλος, Λίλα Καφαντάρη και Τζένη Κόλλια καθώς επίσης ο πανεπιστημιακός Γιάννης Μηλιός.

Ads