Ολοκληρώθηκε περίπου στις 15:00 το μεσημέρι η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας για την ανθρωποκτονία της κόρης του, Τζωρτζίνας.

Ads

Ο 30χρονος την Τετάρτη δήλωσε παράσταση για την υπεράσπιση της κατηγορίας, ενώ την Πέμπτη έφτασε στις 12:00 το μεσημέρι στην ανακρίτρια, αυτή τη φορά προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Για περισσότερες από 3 ώρες, ο πατέρας της 9χρονης Τζωρτζίνας αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και στα όσα ο ίδιος γνωρίζει σχετικά με την ασθένεια και τη νοσηλεία της κόρης του.

Κατά την έξοδο του δεν θέλησε να προχώρησει σε δηλώσεις.

Ads

Η συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη

Επιπλέον, συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του MEGA, «Πρωινό», ο Μάνος Δασκαλάκης αμέσως μετά τα γραφεία της ανακρίτριας, όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, μετέβη συνοδεία αστυνομικών στο γραφείο της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξή του υποστήριξε αυτά που είχε πει νωρίτερα και στους δημοσιογράφους. Από τη μία δηλαδή είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία πολύ καλή μάνα η οποία φρόντιζε τα παιδιά της και ήταν σε όλα τυπική και από την άλλη ισχυρίστηκε πως «από τη στιγμή που είδε τα στοιχεία, πείστηκε 1000% ότι η σύζυγός του σκότωσε την Τζωρτζίνα».

Επιβεβαιώνει ότι η Πισπιρίγκου αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος συνομίλησε με τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί αδιάσειστα τα στοιχεία περί ανεύρεσης κεταμίνης και δηλώνει πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του. Στο σημείο αυτό, πάντως, επισημαίνει ότι η 30χρονη πραγματοποιούσε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών από το διαδίκτυο.

Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως ο ίδιος παραδέχεται -μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόταν με φαρμακευτική- πως η εταιρεία συνεργαζόταν με αποθήκη φαρμακευτικών προϊόντων που διέθετε κτηνιατρικά σκευάσματα, όπως η κεταμίνη.

Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως ουδέποτε είχε αναλάβει σχετικό δρομολόγιο ούτε είχε αναμειχθεί σε αυτές τις μεταφορές η σύζυγός του.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης εξακολουθεί να θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προμηθευτεί την κεταμίνη από το διαδίκτυο ή με κάποιον άλλον τρόπο.

Σχετικά με το tablet με το οποίο έχει ταφεί η Τζωρτζίνα, ο ίδιος ισχυρίζεται πως πρέπει να ερευνηθεί αν έχει γίνει κάποια ύποπτη αναζήτηση από εκεί.