Ένα νέο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τo τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, όπου 8χρονη εγκλωβίστηκε σε πόρτα εργοστασίου και σκοτώθηκε.

Ads

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Star, το κοριτσάκι βρίσκεται στις 17.31 μπροστά στην πόρτα, την ώρα που εκείνη έκλεινε. φαίνεται να βάζει το χεράκι της πιστεύοντας ότι λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Είδε ότι η πόρτα δε σταματά. Έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έφυγε προς τα εμπρός. Όμως δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Το κοριτσάκι επί 20 λεπτά φαίνεται πως πάλευε να πάρει ανάσα, όμως δεν την έβλεπε κανείς. Περίπου 20 λεπτά μετά, ένας υπάλληλος πέρασε από δίπλα της. Γύρισε το κεφάλι του και συνέχισε να περπατά. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα, ο υπάλληλος επέστρεψε και αντί να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε στην αποθήκη. Στο βίντεο φαίνεται να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά από το κοριτσάκι και να αδιαφορεί για δεύτερη φορά. Το κοίταξε, έκλεισε το κινητό και συνέχισε να μη δίνει σημασία.

Την μικρή Όλγα πλησίασε για πρώτη φορά άνθρωπος στις 17:54. Αντί να δει όμως αν το παιδί είναι ζωντανό, κράτησε απόσταση. 

Ads

Περνούν 24 λεπτά από την ώρα που σφηνώθηκε το παιδί και κανείς, ενώ την είχαν δει, δεν έχει πλησιάσει για να δει αν χρειάζεται βοήθεια.

Στέκονταν από πάνω της

Στο βίντεο φαίνεται ότι στις 17:55:02 ένας υπάλληλος περνάει ξανά δίπλα από το κοριτσάκι, το κοιτάει αλλά και πάλι δεν πλησιάζει.

Στις 17:57:13 η πόρτα τελικά ανοίγει και το κορίτσι πέφτει στο έδαφος. Δύο εργαζόμενοι πλησιάζουν, στέκονται πάνω της με ένα φακό και μετά κάνουν μερικά βήματα πίσω, μιλούν μεταξύ τους και μετά φεύγουν αφήνοντας το κορίτσι αβοήθητο.

Στις 18:05 περνάει από δίπλα της ένα αυτοκίνητο, το οποίο όμως φεύγει. Αμέσως μετά οι εργαζόμενοι του εργοστασίου αποχωρούν από τον χώρο κατόπιν εντολής, όπως προέκυψε από τις καταθέσεις που έδωσαν στη συνέχεια.

Υπάλληλος σκουντάει το κορίτσι με το πόδι του

Την ίδια στιγμή, πλησιάζει το κορίτσι ένας υπάλληλος και τη σκουντάει με το πόδι του. Ταυτόχρονα μιλάει στο κινητό.

Στις 18:31 μπαίνει ένα φορτηγό, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν ο οδηγός βλέπει το παιδί. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά με την μικρή Όλγα να σφηνώνεται εκ νέου

Εγκλωβισμένη για 70 λεπτά

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο θάνατος του παιδιού ήταν αργός και βασανιστικός. Το κοριτσάκι για 70 λεπτά βρισκόταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στη μεταλλική πόρτα και τον τοίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού ο θάνατος της 8χρονης προκλήθηκε από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία, καθώς η βαριά πόρτα συνέθλιψε τη σπονδυλική της στήλη.