Νέες αποκαλύψεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, όπου 8χρονη εγκλωβίστηκε σε πόρτα εργοστασίου και σκοτώθηκε.

Ads

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει ολόκληρο το τραγικό συμβάν και δείχνει ότι η 8χρονη έμεινε αβοήθητη για αρκετές ώρες.

Στις 17:31 φαίνεται ότι η 8χρονη εγκλωβίστηκε στην μεταλλική πόρτα του εργοστασίου. 

Στις 17:50, υπάλληλος περνάει μπροστά από το σημείο,αλλά φαίνεται ότι δεν παρατηρεί ότι το κορίτσι είναι εγκλωβισμένο στην πόρτα.

Ads

Μετά από 2 λεπτά ο ίδιος υπάλληλος περνάει και πάλι από το σημείο αντιλαμβάνεται ότι το κορίτσι είναι εγκλωβισμένο και παίρνει κάποιον τηλέφωνο.

Στις 17:54 ένα δεύτερο άτομο ανοίγει την πόρτα και απεγκλωβίζει το σώμα της 8χρονης. Στην, συνέχεια από τις 18:05 μέχρι και τις 18:11 περνούν αρκετά άτομα που βρίσκονται στο εσωτερικό του εργοστασίου δίπλα από το σώμα της 8χρονης, χωρίς να κάνουν τίποτα.

Στις 18:30, φορτηγό μπαίνει από την μεταλλική πόρτα που ήταν ανοιχτή και κλείνει την πόρτα εγκλωβίζοντας ξανά την 8χρονη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι υπεύθυνοι έκαναν περίπου 2,5 ώρες για να βρουν με ποιον τρόπο μπορεί να ανοίξει η πόρτα για να απεγκλωβιστεί η 8χρονη.

Η οικογένεια της 8χρονης 

Η οικογένεια ζητά απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη και γιατί η 8χρονη έμεινε τόσες ώρες αβοήθητη.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μπαρκαγιάννης ζητά να ερευνηθεί πως έφτασε η 8χρονη μέχρι το εργοστάσιο -καθώς η απόσταση από την οικογένεια της ήταν 2 χιλιόμετρα περίπου- και πόσες φορές έκλεισε η πόρτα. Η γιαγιά της οικογένειας υποστηρίζει ότι στο βίντεο φαίνεται η 8χρονη να κοιτάει συνεχώς έξω σαν να την κυνηγούσε κάποιος.

Επιπλέον, ο παππούς της οικογένειας σε δηλώσεις του τονίζει ότι το κοριτσάκι το σκότωσε η αδιαφορία των εργαζομένων του εργοστασίου.

Τέλος, η Ασφάλεια Κερατσινίου έχει κάνει τέσσερις συλλήψεις για το περιστατικό.