Με πολύ σοβαρές κατηγορίες οδηγούνται την Πέμπτη (9/11) στον ανακριτή οι τρεις συλληφθείσες για την υπόθεση δολοφονίας της 22χρονης εγκύου το πτώμα της οποίος βρέθηκε στην περιοχή της Κυψέλης τυλιγμένο με μία κουβέρτα.

Ads

Οι συλληφθείσες που (η μητέρα της, η αδερφή της και η σπιτονοικοκυρά που την φιλοξενούσε) κατηγορούνται για την δολοφονία της 22χρονης μητέρας τριών παιδιών, αλλά και για την δολοφονία μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, οι τρεις γυναίκες φαίνεται ότι κακοποιούσαν συνεχώς την 22χρονη ενώ την εξέδιδαν και την ωθούσαν στην επαιτεία. Επιπλέον, αναφέρεται ότι έσπρωχναν την 22χρονη σε διερχόμενα οχήματα για να παίρνουν αποζημιώσεις.

Επίσης, το ρεπορτάζ σημειώνει ότι η σπιτονοικοκυρά ήταν η μαστροπός και συμφώνησε με την μητέρα και τη αδερφή της να εκδίδουν την 22χρονη με αντάλλαγμα να φιλοξενούνται στο σπίτι.

Ads

Σύμφωνα με ένα από τα παιδιά της οι τρεις γυναίκες ξυλοκοπούσαν συνεχώς την μητέρα του. Όπως δείχνουν οι έρευνες, όταν έμαθαν ότι η 22χρονη είναι και πάλι έγκυος την χτυπούσαν στην κοιλιά για να χάσει το παιδί.

Σε έναν από αυτούς τους άγριους ξυλοδαρμούς η νεαρή γυναίκα δεν άντεξε και πέθανε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023 πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

Πρόκειται για:

  • 57χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,
  • 23χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και
  • 59χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».