Ο Pico ζει στην παγωμένη Ανταρκτική… ώσπου μια μέρα αποφασίζει να γυρίσει τον κόσμο! Ξέχασε όμως κάτι: Άλλο μέρος τόσο κρύο σαν το σπίτι του δεν υπάρχει πουθενά. Έτσι, όπου κι αν πάει, ζεσταίνεται πολύ. Δείτε πώς οι νέοι φίλοι του τον βοηθούν να δροσιστεί!

Ads

Ζητήστε ευγενικά από τη Renne τη Ρινοκερίνα να μοιραστεί με τον Pico λίγο αντηλιακό (δηλαδή λίγη λάσπη), φωνάξτε τον Elliott τον Ελέφαντα να του προσφέρει ένα απολαυστικό ντους με νερό από τη λίμνη (χρησιμοποιώντας την τεράστια προβοσκίδα του) και χοροπηδήστε μαζί με τον Kenny το Καγκουρό που ξέρει το καλύτερο κόλπο (να γλείψει το κεφάλι του Pico) για να δροσίσει έναν πιγκουίνο που ταξίδεψε από την αφιλόξενη απεραντοσύνη της Ανταρκτικής στην τσουρουφλιστή Αυστραλία!   

 

Δείτε το trailer

Δημιουργημένη το 2013 από τον Κωνσταντίνο Καραβέλλα και την Άλεξ Παπαναστασίου, η Petita Demas είναι μία ομάδα από ταλαντούχους σχεδιαστές, κειμενογράφους, art directors, animators, μουσικούς, post-production artists και δαιμόνιους προγραμματιστές. Διατηρώντας τον παιδικό τους ενθουσιασμό, δημιουργούν χαρούμενες πρωτότυπες ιστορίες για tablets και smart phones.