Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρει 16 θέσεις για πρακτική άσκηση σε κατάλληλους υποψήφιους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις κοινωφελών ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016.

Ads

Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης εντάσσει τους εκπαιδευόμενους σε πολλές διαφορετικές πτυχές των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος και τους ενσωματώνει στον οργανισμό, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία καθώς και να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη λειτουργία του Ιδρύματος.

Δίνει τη δυνατότητα στους νέους να εργαστούν στις εγκαταστάσεις του στα πλαίσια της εξάμηνης έμμισθης πρακτικής εργασίας με σκοπό την καταπολέμηση της ανεργίας και την παροχή νέων προοπτικών και ευκαιριών.

Μπες στο Jobby.gr για να βρεις την κατάλληλη θέση που σε ενδιαφέρει.

Ads

Δείτε επίσης:

Παρακολουθείστε στο Jobby.gr την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θέσεις που ανοίγουν στην αγορά εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

Επίσης, στο Jobby.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα τελευταία προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: