Ιδιαίτερο εκνευρισμό επέδειξε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στο ζήτημα πολλών Ελλήνων που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμιο του Λονδίνου. Και όπως προκύπτει από την απάντησή του η κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει λύση άμεσα. 

Ads

Αρχικά μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι «θα έρθουν στην Ελλάδα μόνο όσοι έχουν ανάγκη να γυρίσουν, γιατί είναι υποχρέωση της Πολιτείας να φέρει όλους τους Έλληνες πίσω», προσθέτοντας πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να γυρίσουν στην πατρίδα μόνο όσοι έχουν χάσει τη δουλειά τους και δεν έχουν πού να μείνουν ή έχουν εγκλωβιστεί από πτήσεις transit.

Διαβάστε επίσης: Αγωνία και οργή για εκατοντάδες εγκλωβισμένους Έλληνες σε αεροδρόμια του Λονδίνου [Βίντεο]

Λίγο αργότερα, σε νέα του τηλεοπτική παρέμβαση στο Open, εμφανώς εκνευρισμένος και αναφερόμενος σε Έλληνες που διαμαρτύρονται σε διάφορες εκπομπές ότι έχουν εγκαταλειφθεί στη Βρετανία, δήλωσε: «Οι υπόλοιποι που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για τα ξεχασμένα Ελληνόπουλα, σας ζητώ συγγνώμη, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς θυμήθηκαν την πατρίδα, όταν κλείσανε τα πάντα εκεί».