Την προσεχή Δευτέρα 10 Απριλίου ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει τροπολογία προκειμένου να επιστραφούν οι μετοχές ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Δημόσιο.

Ads

Μάλιστα, μετά και τη σημερινή διαβεβαίωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, περί μη ιδιωτικοποίησης του νερού αλλά και δέσμευσής του για επιστροφή των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Δημόσιο, η αξιωματική αντιπολίτευση διερωτάται:

«Θα την ψηφίσει ο κ. Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως πουλάει προεκλογικά παραμύθια;».

Διαβάστε σχετικά: Μητσοτάκης: Η 21η Μαΐου θα καθορίσει το μέλλον της χώρας – ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ επιστρέφουν στο δημόσιο

Ads

Στην Κουμουνδούρου θέτουν ανοιχτά τον προβληματισμό αν πρόκειται για «προεκλογική ντρίμπλα Μητσοτάκη η επιστροφή ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Δημόσιο μετά τις εκλογές» και ρωτούν «γιατί δεν το κάνει τώρα;».

Εκτιμούν επίσης πως «ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο χλεύασε δεκάδες χιλιάδες πολίτες που αντιδρούν στην δρομολογούμενη ιδιωτικοποίηση του νερού, αλλά πανικόβλητος από τις μεγάλες αντιδράσεις, με ένα χυδαίο προεκλογικό ψέμα επιχειρεί να τους παραπλανήσει».

«Στις 21 Μαΐου οι πολίτες ψηφίζουν και για να μείνει το νερό δημόσιο αγαθό, να μην καταντήσει είδος πολυτελείας, όπως έγινε με το ρεύμα μετά την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.