Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό περιστατικό, με έναν νεκρό και δυο τραυματίες, έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ads

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 που δίνει στη δημοσιότητα το βίντεο, όλα ξεκίνησαν από καβγά μεταξύ δύο ατόμων έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Ακόμα, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε για να τους μεταφέρει στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο ο ένας κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, εξαιτίας τραύματος στον λαιμό. Ο δεύτερος τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μαρούσι: Τι προκύπτει από τις έρευνες των αρχών για το αιματιηρό περιστατικό

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν κάλυκας από σφαίρα 9 χιλιοστών και ένα όπλο.

Σύμφωνα πάντως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, νεκρός είναι ένας 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε φέροντας τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμη ένας 26χρονος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και ένας ακόμη με ελαφρύ τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Ads

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν την ταυτότητα του δράστη που έφερε το μοιραίο χτύπημα στον 23χρονο και αν βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών ή έχει διαφύγει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί, όταν μια παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχαν διαπληκτιστεί και τους περίμεναν έξω από αυτό κάποια άλλα άτομα.

Ακολούθησε ένας άγριος καυγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκαρε. Ένα άλλο άτομο υπό το φόβο του όπλου τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τα τρία άτομα, τον έναν θανάσιμα και τους άλλους δύο ελαφρά και πιο σοβαρά.