1Ο Μητσοτάκης ταυτίστηκε με τον Άδωνι… Οι Καραμανλικοί; Ο νεοφιλελευθερισμός Μητσοτάκη, το μήνυμα στην κεντροαριστερά και το δίλημμα «Τσίπρας ή εγώ». 

Ads

2Η φθινοπωρινή μάχη των δημοσκοπήσεων. Οι πρώτες φθινοπωρινές δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν οιωνούς αλλαγής κλίματος. Και δείχνουν, υπό προϋποθέσεις, ανοιχτό πολιτικό παιχνίδι.

3Παναγιώτης Φύσσας:«Ο δολοφόνος σπίτι του και ο γιος μου λιώνει στο χώμα». Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα μίλησε στην κάμερα του euronews για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, τον φασισμό και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο της πορείας μνήμης.

4Τραμπ: Αν η Β. Κορέα συνεχίσει το πυρηνικό πρόγραμμα, θα την καταστρέψουμε τελείως. Οι απειλές του Τραμπ από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ. 

Ads

5. Σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανέρχονται τα κέρδη από την πολυετή δράση της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης πορτοφολάδων που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Έως τώρα έχουν συλληφθεί 31 άτομα, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά, ενώ αναζητούνται άλλα 18. Πως δρούσε η σπείρα

6. Το Πρώτο Θέμα «κάρφωσε» κατά λάθος τον Σαμαρά. Ο λόγος για ένα από τα γνωστά δημοσιεύματα με το οποίο το «Πρώτο Θέμα» προσπάθησε να «αποκαλύψει» κυβερνητικό σκάνδαλο και τελικά «κάρφωσε» τον Αντώνη Σαμαρά. Επίθεση Άδωνι στον Σαμαρά… Αυτά παθαίνεις με τα Fake News

7Τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης διχάζει την κυβέρνηση. Τα πυρά της αντιπολίτευσης αλλά και τις αντιδράσεις των ΑΝΕΛ συγκεντρώνει τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής και η οποία, σύμφωνα με τους αντιδρώντες ανοίγει εμμέσως παράθυρο για αναγνώριση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. 

8Πατέρας και γιος οι δυο από τους νεκρούς σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκης – Κρίσιμη η κατάσταση 18χρονης. 

9Οι νέοι Αμερικανοί αρχίζουν να ερωτεύονται την «απαγορευμένη» λέξη από «S». Ο Μπέρνι Σάντερς οδήγησε πολλούς νέους Αμερικανούς να λένε πλέον περήφανα την άλλοτε «απαγορευμένη» – στην Αμερική – λέξη που αρχίζει από «S»: Τον Σοσιαλισμό. 

10Πώς η «λευκή» βιομηχανία της σοκολάτας καταστρέφει τα δάση της Αφρικής. Οι «παράνομοι» καρποί και οι μεγάλοι παίκτες.