Ακόμη έξι τιμολόγια των 108.300 ευρώ υπάρχουν από τον εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκο στη ΝΔ. 

Ads

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, τα έξι τιμολόγια εμφανίζονται μέσα σε διάστημα 10 μηνών από το 2009 έως και το 2010. 

Ειδικότερα, υπάρχουν τιμολόγια δεκάδων χιλιάδων ευρώ, 25.000-30.000, για αφιερώματα της εφημερίδας σχετικά με την πορεία προς το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Εκείνη την περίοδο, γενικός διευθυντής του κόμματος ήταν ο Μενέλαος Δασκαλάκης. Ο κ. Δασκαλάκης πάντως από την πλευρά του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον της εφημερίδας και του ρ/σ Παραπολιτικά. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, με 18.450 ευρώ το μήνα, βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση. 

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ζήτησε την κάλυψη του νυν προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο, εκείνος τον άδειασε. 

Ads

Η ΝΔ έβγαλε μια ανακοίνωση ως απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε σήμερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει καθαρές απαντήσεις για το θέμα. Η Συγγρού απάντησε ότι «δεν ασχολείται με το παρελθόν». 

«Δεν ασχολούμαστε με το παρελθόν. Κοιτάμε μόνο μπροστά στο μέλλον και παραπέμπουμε στην παρουσίαση που κάναμε προχθές για το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΝΔ, όπου ξεκάθαρα είπαμε ότι όλα θα φαίνονται στη διαύγεια του κόμματος» είναι η ακριβής ανακοίνωση.