Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Καλλονή με 0-1 συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις στη Super League. Με 2-1 επικράτησε ο Πανιώνιος του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη, ενώ Ατρόμητος και Παναιτωλικός κόλλησαν στο μηδέν και μοιράστηκαν βαθμούς. Ισοπαλία και στον Ιωάννινα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Ξάνθη, αλλά και στη Λειβαδιά, όπου ο Λεβαδειακός ήρθε 1-1 με τον Πανθρακικό. Διαβάστε επίσης: Επίδειξη δύναμης από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ – «Τρένο» η Βέροια

Ads

ΑΕΛ Καλλονής – Παναθηναϊκός 1-0

Η Καλλονή επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού ο οποίος ήταν κακός πετώντας πάλι ένα ημίχρονο αλλά έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για την μη αποβολή του Χογκ στο 9′ σε ανατροπή του Κλωναρίδη εκτός περιοχής.

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 2-1

Ads

Ο Πανιώνιος για άλλη μία χρονιά στη Νέα Σμύρνη έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης νικώντας τον με 2-1 χάρη στα γκολ των Μητρόπουλου και Μπουμάλ. Ο Πάρα σκόραρε για τους Αρκάδες, ανώτεροι οι “κυανέρυθροι”.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-0

Κακό ματς στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Λίγες φάσεις, πολλά λάθη και αργός ρυθμός με αποτέλεσμα αυτό το 0-0 να είναι λογικό αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 2-2

Τρελό ματς στους Ζωσιμάδες, με 4 γκολ, χαμένο πέναλτι, αποβολή και ευκαιρίες εκατέρωθεν, που βρήκε τον ΠΑΣ Γιάννινα να μένει στο ισόπαλο 2-2 με την Ξάνθη. Τρία γκολ σε επτά λεπτά στην επανάληψη!

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 1-1

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Πανθρακικός. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με βάση την εμφάνιση των δύο ομάδων.

Πηγή: Sport24.gr