Με 3-0 νίκησαν τους αντιπάλους τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, που μαζί με τη Βέροια, η οποία πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της και παραμένει αήττητη, άνοιξαν την 3η αγωνιστική της Super League.

Ads

Ο Ολυμπιακός, που σε τρεις ημέρες θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League, είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη. Οι Κρητικοί άντεξαν μέχρι το 22ο λεπτό, όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Αντελέγιε. Ένα ακόμη λάθος πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, στο 44’, με τον Λορια να κάνει κακή έξοδο και τον Ντουρμάζ να διπλασιάζει τα τέρματα των ερυθρολεύκων. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ειδικότερα στο 54ο λεπτό ο Ντομίνγκες πέτυχε και το τρίτο γκολ. Στο 63’ οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι με το Μπενίτες.

Στην Τούμπα, που ήταν άδεια λόγω τιμωρία, ο ΠΑΟΚ πέτυχε επίσης τρία γκολ κόντρα στη Νίκη Βόλου. Ο δικέφαλος του Βορρά μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και τελικά στο 22’ ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Το 2-0 έγινε στο 47’ από τον Φακούντο Περέιρα και παρά τις προσπάθειες των παικτών της Νίκης Βόλου, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πέτυχε τελικά ένα ακόμη τέρμα στο 80’ ύστερα από πέναλτι που κέρδισε ο Αθανασιάδης και εκτέλεσε ο Μακ.

Τέλος η Βέροια, η έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και παραμένει αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Απέναντι της αυτή τη φορά ήταν η Κέρκυρα, η οποία αν και προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με σουτ του Χαβίτο, ισοφαρίστηκε στο 29’ με τον Καμπορά και τελικά έχασε το παιχνίδι από το γκολ του Ντουμίτρου στο 57ο λεπτό.

Ads