Σε μπαράζ αναρτήσεων που συκοφαντούν το Tvxs και στοχοποιούν τον Στέλιο Κούλογλου, προχώρησαν το τελευταίο διάστημα νεοφασιστικά blog και το γνωστό, υποτίθεται αντιεξουσιαστικό, stalinmedia. Το νεοφασιστικό στρατόπεδο έχει πολλαπλασιάσει τις επιθέσεις του μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσίασε το Tvxs για τις «στενές επαφές τρίτου τύπου» ανάμεσα σε δυνάμεις της αστυνομίας και Χρυσαυγίτες στο σταθμό Λαρίσης.

Ads

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό όμως για τις ιδεολογικές (αν όχι και παρακρατικές) διασυνδέσεις των δύο χώρων είναι το γεγονός ότι το βίντεο σχολιάστηκε αρνητικά και από το stalinmedia, με το επιχείρημα ότι «ο αστυνόμος Κούλογλου είχε καλύψει τα πρόσωπα των Χρυσαυγιτών στο βίντεο»!! Σημειώνεται ότι για το αποκλειστικό βίντεο του Tvxs έχουν ήδη γίνει επερωτήσεις στη Βουλή.

Τα δημοσιεύματα των νεοναζί έχουν πολλαπλασιασθεί μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον Αγιο Παντελεήμονα καθώς και την κάλυψη που έδωσε το Tvxs σε ομάδες δημοκρατικών πολιτών της περιοχής που προτείνουν μια πολιτική συνεννόησης και αντιμετώπισης του πραγματικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί (σε αυτά τα πλαίσια, η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου που κατοικεί στη περιοχή έχει επίσης δεχθεί ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα).

Δεκάδες αναρτήσεις από blog με ονόματα όπως Θερμοπύλες, Ελληνική Αντίσταση κλπ στιγματίζουν το Tvxs επειδή παρουσίασε « μια ανύπαρκτη κίνηση πολιτών του Αγ. Παντελεήμονα βαφτίζοντας τα άπλυτα ρεμάλια της βίλας Αμαλίας κατοίκους της περιοχής, που υπερασπίζεται τους λαθρομετανάστες εγκληματίες”. Η ανάρτηση καταλήγει: « Θα σας γράψει η ιστορία, «κύριε» Κούλογλου, ως ανθρωποειδές που για χάρη των αφεντικών του φέρεται τόσο μα τόσο πρόστυχα… Δεν θα ικανοποιηθούμε όταν θα τρέχετε να γλιτώσετε από την οργή του κόσμου. Απλώς θα είναι μέρα λευτεριάς για εμάς, ΜΕΡΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ…»

Ads

Υστερα το έργο αναλαμβάνει το stalinmedia, με επιθέσεις που ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας αλλά και γελοιότητας. Σε ένα απο τα τελευταία περιστατικά το stalinmedia κατήγγειλε το Tvxs για μια φωτογραφία σε ένα άρθρο για την επίθεση των ΜΑΤ στην Ακρόπολη, γεγονότα που καλύφτηκαν εκτενώς από αυτές τις στήλες. Σύμφωνα με το άρθρο «στην ηλεκτρονική φυλλάδα TVXS ο μπάτσος Κούλογλου συνοδεύει την ανακοίνωση της απεργίας του συλλόγου των αρχαιολόγων με μια εντελώς άσχετη φωτογραφία, που απεικονίζει μια διμοιρία των ΜΑΤ να δέχεται επίθεση με μολότωφ »(επρόκειτο για μια φωτογραφία αρχείου που αντικαταστάθηκε αμέσως μόλις βρέθηκε καινούργια, όπως μπορείτε να δείτε εδώ).

Με τη φωτογραφία λοιπόν αυτή «που απεικόνιζε μια δίκαιη απάντηση των διαδηλωτών στα χημικά πολέμου της ΕΛ.ΑΣ… αποσυνδέοντας εντελώς το χώρο και το χρόνο της φωτογραφίας, δηλαδή μια ήδη καταγεγραμμένη σύγκουση μεταξύ διαδηλωτών και εξουσίας, ο μπάτσος Κούλογλου επαναλαμβάνει με δόλο το γνωστό πασοκικό μοτίβο προπαγάνδας»!! Ολα αυτά γράφονται ενώ η ανάρτηση την οποία συνοδεύει η φωτογραφία έχει τίτλο “Με απεργία απαντά ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων στην εισβολή των ΜΑΤ στην Ακρόπολη”, αναφέρεται στην επίθεση κλπ.

Το φαινόμενο θα άξιζε και ψυχιατρικής μελέτης ως σύνδρομο μανίας καταδίωξης από το ΠΑΣΟΚ, αν τα πράγματα δεν ήταν πιο σοβαρά. Γιατί μια άλλη μακροσκελής ανάρτηση της Χρυσής Αυγής που αναφέρεται επίσης στην στενή συνεργασία του Tvxs με το… ΠΑΣΟΚ, αφού πανηγυρίζει για την παραίτηση της Θάλειας Δραγώνα («καλές διακοπές στην αγαπημένη σου ΤΟΥΡΚΙΑ»), καλεί τους πιστούς «μετά την παραιτηση της ΑΛΣΑΛΕΧ ΧΑΝΟΥΜ: Καιρός να ασχοληθούμε με τον Κούλογλου».