Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Για Την Κόρη Μου, ERT2 – 22.00

Γαλλο-γερμανική ταινία του Βίνσεντ Γκαρένκ, με τους Ντανιέλ Οτέιγ, Σεμπάστιαν Κοχ, Μαρί Ζοζέ Κροσέ.

Η 14χρονη Καλίνκα βρίσκεται νεκρή στη Γερμανία, στο νέο σπίτι της μητέρας της η οποία έχει αρχίσει εκεί μια νέα ζωή, δίπλα στον ελκυστικό και χαρισματικό γιατρό Ντίτερ Κρόμπαχ. Ο πατέρας της θα ξεκινήσει μια δύσκολη δικαστική μάχη για να βρει το δολοφόνο, κόντρα στην πρώην γυναίκα του αλλά και σε μια συνωμοσία σιωπής που δείχνει να προστατεύει τον γιατρό.

Blackhat, ALPHA – 22.40

Αμερικανική ταινία του Μάικλ Μαν, με τους Κρις Χέμσγουορθ, Βαϊόλα Ντέιβις, Τανγκ Γουέι.

Ads

Ένας ικανότατος χάκερ που εκτίει πολυετή ποινή δέχεται να βοηθήσει τις αμερικανικές και κινέζικες αρχές να αντιμετωπίσουν έναν αόρατο κυβερνοτρομοκράτη, ο οποίος έχει επιτεθεί σε ένα ασιατικό πυρηνικό εργοστάσιο και τη διεθνή χρηματαγορά.

Ο Μάικλ Μαν («Ένταση», «The Insider», «Collateral») επιστρατεύει τη γνωστή αφηγηματική δεξιότητά του και διεκπεραιώνει με επαγγελματική ευσυνειδησία ένα ρουτινιάρικο, ελάχιστα εμπνευσμένο hi-tech θρίλερ.

O Δρόμος για το Λα Παζ, ERTFLIX

Πρωταγωνιστούν:Rodrigo De la Serna, Ernesto Suarez, Elisa Carricajo
Σκηνοθεσία: Francisco Varone

Οι καλύτερες ταινίες δρόμου είναι αυτές στις οποίες, εκτός από τους ήρωες, οι θεατές κάνουν παράλληλα ένα δικό τους ταξίδι. «O Δρόμος για το Λα Παζ» αφηγείται το ταξίδι ενός ηλικιωμένου Μουσουλμάνου που ζητά από έναν «ερασιτέχνη» ταξιτζή να τον οδηγήσει με το παλιό του Peugeot, από το Μπουένος Άιρες μέχρι το Λα Παζ, με τελικό του προορισμό τη Μέκκα.

Ένα ταξίδι ενδοσκόπησης αλλά και αργοπορημένης ενηλικίωσης για όσους προσπάθησαν να την αποφύγουν αλλά εκείνη τους περίμενε στην πιο απρόσμενη στροφή της ζωής τους.