Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή ξεχωρίζουν μια ιστορία ενηλικίωσης μέσω της εμπειρίας του πένθους και της ξενιτιάς,ασισμένη σε μικρή ιστορία του Στίβεν Κινγκ ταινία ήταν υποψήφια για επτά Όσκαρ, «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ», αλλά και το σήμα κατατεθέν στην καριέρα του Γουόνγκ Καρ Γουάι, με πλάνα, χρώματα, μουσική και slow motion να ενώνονται μελαγχολικά σε μια γιορτή των αισθήσεων.

Μελτέμ, ERT2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Βασίλης Δογάνης

Η Έλενα, μια νεαρή Γαλλίδα ελληνικής καταγωγής επιστρέφει στη Λέσβο για διακοπές, έναν χρόνο μετά από τον θάνατο της μητέρας της, μαζί με δυο φίλους της από τα παρισινά προάστια. Το πρόγραμμα των διακοπών ανατρέπεται όταν η παρέα συναντά τον Σύρο πρόσφυγα Ελιά.

Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ, STAR 23.15

Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντάραμποντ
Παίζουν: Τιμ Ρόμπινς, Μόργκαν Φρίμαν, Κλάνσι Μπράουν

Ads

Η μακρόχρονη σχέση ανάμεσα σε δύο ισοβίτες, έναν λευκό κι έναν μαύρο, και οι τακτικές για την επιβίωσή τους στη φυλακή.

Ερωτική επιθυμία, CINOBO

Σκηνοθέτης: Γουόνγκ Καρ Γουάι
Ηθοποιοί: Μάγκι Τσενγκ, Τόνι Λιούνγκ, Πινγκ Λαμ Σίου

Πολλοί άνθρωποι ορκίζονται ως σήμερα πως αυτή είναι η ομορφότερη ταινία που έγινε ποτέ και η 4Κ αποκατάσταση εκτοξεύει αυτή την ομορφιά σε δυσθεώρητα ύψη. Σήμα κατατεθέν στην καριέρα του Γουόνγκ Καρ Γουάι, με πλάνα, χρώματα, μουσική και slow motion να ενώνονται μελαγχολικά σε μια γιορτή των αισθήσεων.

Ο Τσάου, αρχισυντάκτης μιας εφημερίδας, μετακομίζει με τη σύζυγό του σ’ένα καινούργιο σπίτι. Εκεί γνωρίζεται με τη Λι-Ζεν, την όμορφη γυναίκα της διπλανής πόρτας, σύζυγο ενός εμπορικού αντιπροσώπου, ο οποίος βρίσκεται συνήθως σε επαγγελματικό ταξίδι. Η σύζυγος του Τσάου λείπει, επίσης, συχνά από το σπίτι. Κάποτε θα συνειδητοποιήσουν ότι οι σύζυγοί τους είναι εραστές και τότε θα βρεθούν στα χνάρια μιας ερωτικής επιθυμίας που κανείς τους δεν παραδέχεται πως είναι δική του.