Μία ιδιαίτερα αξιόλογη πρόταση έρχεται να καταθέσει το ERTFLIX, για τις δύσκολες ημέρες του δεύτερου lockdown που βιώνουμε, προτείνοντας μας 30 νέες ταινίες οι οποίες διατίθενται δωρεάν και με ελληνικούς υπότιτλους. Από τον «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού» του Γιώργου Λάνθιμου και το «Καλά Χριστούγεννα κύριε Λώρενς» του Ναγκίσα Όσιμα, μέχρι το επίκαιρο φιλμ «Δυστυχώς Απουσιάζατε» του Κεν Λόουτς.

Ads

Οι 30 νέοι τίτλοι περιλαμβάνουν blockbuster από το Χόλιγουντ, ταινίες από τον ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματόγραφο, αλλά και βραβευμένες ευρωπαϊκές δημιουργίες, καθώς και εξαιρετικές βιογραφίες. Όσο για τους πρωταγωνιστές, από τον Ντάστιν Χόφμαν και τον Κόλιν Φάρελ έως τον Μέλ Γκίμπσον και από τη Νίκολ Κίντμαν έως την Γκούινεθ Πάλτροου και την Κέιτ Μπλάνσετ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ανανέωσης του περιεχομένου του ERTFLIX δημιουργείται από μια νέα κατηγορία με τον τίτλο «Νεανικές», όπου οι πιστοί της πλατφόρμας μπορούν να βρουν εφηβικές ταινίες, αλλά και μουσικά ντοκιμαντέρ. Μερικές από τις ταινίες που διατίθενται δωρεάν, είναι οι εξής:

Οι ταινίες θα παραμείνουν διαθέσιμες στο ERTFLIX, από μερικές εβδομάδες, μέχρι μήνες, ενώ μπορείτε να τις παρακολουθήσετε τόσο από τις smart τηλεοράσεις σας, καθώς και σε κινητά και tablets με τις δωρεάν ERTFLIX εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για iOS, Android και κινητά Huawei.

Ads