Βίαιη διακοπή της θεατρικής παράστασης του δημοφιλούς stand up κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/12 στο θέατρο «Καρέζη», όταν μια ομάδα ατόμων, με επικεφαλής την τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλαν στη θεατρική σκηνή, σύμφωνα με μαρτυρίες, ύστερα από σχόλια του κωμικού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ads

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο Καρέζη, και όπως φαίνεται και από βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι δράστες ανέβηκαν ξαφνικά στη σκηνή, διακόπτοντας τον καλλιτέχνη την ώρα που έπαιζε αρχίζοντας τους τραμπουκισμους και τους διαπληκτισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Τελικά εκδιώχθηκαν από το κοινό, ύστερα από έντονες αποδοκιμασίες, ενώ κάποιοι ανέβηκαν και στην σκηνή για να υπερασπιστούν τον κωμικό. Όπως αναφέρουν μάρτυρες και σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο πριν την εισβολή στη σκηνή, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ads

Στην παράσταση γίνεται μια σατιρική σύνδεση με όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας και πώς θα εξελισσόταν η επανάσταση του 1821 αν ήταν αυτοί οι πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου. Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτό που αναφέρεται, όπως λέει ο ίδιος ο κωμικός, είναι πως εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Άγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το «Γκιαούρ- One».

Κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, οι πρωταγωνιστές της εισβολής, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κατηγορούσαν τον Ζαραλίκο ως «φίλο του Μελισσανίδη» και του φώναζαν πως «ο Μαρινάκης σώζει και βοηθάει κόσμο». 

Η Σάσα Σταμάτη φαίνεται πως έχει μια ιδιαίτερη «σχέση» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι ενδεικτική η πρόσφατη αναφορά της τηλεοπτική εκπομπή του Mega. «Θέλω να σας πω ότι έχετε το καλύτερο αφεντικό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είστε πολύ τυχεροί που είστε εκεί», είχε πει στην Κατερίνα Καραβάτου, στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Τι λες Τώρα». 

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σε ανάρτησή του στο Twitter στις 2 τα ξημερώματα ανέφερε: «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Μιλώντας για το περιστατικό στην «Αυγή», ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, σημείωσε πως η επίθεση ήταν στημένη. «Ήρθαν επί τούτου για να διακόψουν την παράσταση», επισημαίνει και ανέφερε πως «η Σάσα Σταμάτη με δύο από τα άτομα που τη συνόδευαν, μπούκαραν στη σκηνή ενώ ένα τρίτο άτομο με το κινητό τραβούσε βίντεο και άλλα δυο άτομα ήταν ανάμεσα στους θεατές. Από τα πέντε άτομα, όπως μου είπαν και οι άνθρωποι του θεάτρου, τα δυο ήταν σίγουρα μπράβοι».

Μετά το σάλο που ξέσπασε, η Σάσα Σταμάτη, με ανάρτησή της στο instagram, απέδωσε τα όσα συνέβησαν στην «τρέλα που έχει ως άνθρωπος», διέψευσε πως ήταν οργανωμένη η επίθεση, και είπε πως αυτό που την εξόργισε ήταν τα σχόλια για τους Αρβανίτες και Μανδραίους, καθώς η ίδια είναι «βέρα Αρβανίτισσα» και ζει στη Μάνδρα. Στην απάντησή της δεν γίνεται καμία αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ υποστηρίζει πως αυτοί που την συνόδευαν δεν ήταν «μπράβοι» αλλά «φίλοι» της.