Φρικτό θάνατο από τον θείο της βρήκε ένα τετράχρονο κορίτσι στην Βραζιλία, καθώς, ο Reynaldo Rocha ομολόγησε πως την βίασε και μετά την κρέμασε, επειδή έκλαιγε.

Ads

Σύμφωνα με την Daily Mail, στην ομολογία του, ο Βραζιλιάνος υποστήριξε ότι η μητέρα του τον βοήθησε να κρύψει τη σορό του κοριτσιού σε μια τσάντα γεμάτη με φαγητό πριν να την πετάξει σε μια πλαγιά κοντά στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το χρονικό της φρίκης

Η Kemilly Silva βρισκόταν στο σπίτι της με τα δύο αδέλφια της υπό τη φροντίδα του θείου και της θείας της, αφού η μητέρα της, Suellen da Silva, είχε φύγει από το σπίτι της γύρω στις 11 το βράδυ για να πάει σε ένα πάρτι της γειτονιάς.

Όταν η μητέρα γύρισε κατά τις πέντε το πρωί στο σπίτι της, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και τη κόρη της να λείπει από το υπνοδωμάτιο. Στην αρχή, η οικογένεια πίστευε ότι η τετράχρονη είχε απαχθεί και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Ads

Οι κάτοικοι έψαξαν την περιοχή και έφτασαν στο σπίτι του Rocha, όπου τον έσυραν έξω και τον χτύπαγαν πριν φτάσει η αστυνομία. Ο Rocha οδηγήθηκε σε τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα και τους είπε πού θα μπορούσαν να βρουν το πτώμα, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας.

Η μητέρα του και η αδελφή του τον βοήθησαν να κρύψουν το πτώμα του παιδιού.

Ο δράστης ανέφερε στις αρχές ότι την σκότωσε επειδή έκλαιγε ασταμάτητα.

Τι είπε η θεία της τετράχρονης

Ο θείος του παιδιού συμμετείχε στην έρευνα της αστυνομίας και αναγνώρισε το πτώμα. Η θεία του παιδιού ανέφερε: «Μακάρι να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλους όσους υποστήριξαν αυτό το έγκλημα.».

https://youtu.be/rsYsE7PMmwM?feature=shared

Η θεία συμπλήρωσε πως «η μητέρα του και η αδελφή του, τον βοήθησαν, έπλυναν το σπίτι, αλλα αυτό δεν είχε κανένα νόημα, γιατί τα βρήκε όλα η σήμανση.»

Πλούσιο το ποινικό ιστορικό του Rocha

Το ποινικό ιστορικό του Rocha περιλαμβάνει προηγούμενες συλλήψεις για ληστείες στις 21 Φεβρουαρίου 2021. Αυτός και άλλα δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός εφήβου, λήστεψαν την τσάντα και το κινητό μίας γυναίκας στην παραλία Ipamena Beach στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ένας από τους υπόπτους απείλησε να μαχαιρώσει τη γυναίκα πριν της παραδώσει τα αντικείμενά της. Σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, ο Rocha και οι συνεργοί του πλησίασαν μια άλλη γυναίκα στην Pedra do Arpoa, ένα πολυσύχναστο σημείο για σέρφινγκ, και της έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο Rocha και η ενήλικη παρέα του συνελήφθησαν και οι εισαγγελείς ζήτησαν την προφυλάκισή τους, αλλά ο δικαστής ενέκρινε την αποφυλάκισή τους, επειδή δεν είχαν ποινικό μητρώο.