«Εμβολιαστείτε με τον λόγο του Θεού». Αυτό προτρέπει τους γονείς η Γκλόρια Κόπλαντ αντί να εμβολιάσουν τα παιδιά τους! Και μάλιστα σε περίοδο που στις ΗΠΑ υπάρχει μεγάλη εξάπλωση της γρίπης. 

Ads

Το αντι-εμβολιαστικό κίνημα στις ΗΠΑ έχει λάβει διαστάσεις… επιδημίας δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή, γιατροί και αξιωματούχοι του τομέα Υγείας παροτρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν κατά της γρίπης καθώς υπάρχει μεγάλη έξαρση. 

Η Κόπλαντ, ωστόσο, που πρέπει να υπογραμμιστεί ότι υπήρξε σύμβουλος του Τραμπ κατά την προεκλογική περίοδο, λέει ότι η πίστη στο Χριστό είναι το μόνο που χρειάζονται. Η Κόπλαντ είναι Ευαγγελίστρια κι έχει τηλεοπτικό βήμα. 

Από αυτό, αφού υποστήριξε ότι ο ιός δεν είναι σε έξαρση, συμβούλευσε τους πιστούς να επαναλαμβάνουν: «Δεν θα πάθω γρίπη. Δεν θα πάθω γρίπη», ώστε να μην κολλήσουν!

Ads

Σε όσους έχουν κολλήσει ήδη τους προέτρεψε να κάνουν την εξής προσευχή: «Γρίπη, σε διατάζω να φύγεις μακριά από τους ανθρώπους. Ο Ιησούς μας έδωσε το εμβόλιο της γρίπης. Μας λύτρωσε από την κατάρα της γρίπης και εμείς δεχτήκαμε και γιατρευτήκαμε από την προσφορά του. Αμήν».