Aναυδους και εξοργισμένους άφησε τους χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram η διάσημη ηθοποιός Lindsay Lohan, όπου προσπαθεί να χωρίσει ένα άστεγο προσφυγόπουλο από την οικογένειά του.

Ads

Το βίντεο γυρίστηκε από την ίδια τη Lohan την Παρασκευή το βράδυ και πιστεύεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στο Παρίσι, όπου η ηθοποιός του Χόλιγουντ έμεινε προκειμένου να παρακολουθήσει την εβδομάδα μόδας. Το βίντεο μετά τις αντιδράσεις κατέβηκε από το λογαριασμό της αλλά κρατήθηκε από πολλούς ακόλουθους της.

Ξεκινά με την ίδια στο πλάνο να λέει στους θεατές ότι θέλει να συναντήσει μια οικογένεια από τη Συρία για την οποία είναι πολύ ανήσυχη.

Ρωτάει την οικογένεια, δύο γονείς και δύο αγοράκια, να πουν σε αυτήν και την Αμερική τι χρειάζονται και αυτή θα τους βοηθήσει. Στη συνέχεια στρέφεται προς το ένα αγόρι και του ζητά να την ακολουθήσει. «Θέλεις να έρθεις στο ξενοδοχείο απόψε, θέλεις να παρακολουθήσεις ταινίες, έλα, έλα!», του λέει.

Ads

Αρχικά η οικογένεια παρακολουθεί χαμογελαστή, αλλά όταν η Lohan γίνεται πιο πιεστική και απαιτεί το παιδί να την ακολουθήσει, η μητέρα δηλώνει την άρνησή της και παίρνει τα παιδιά για να φύγει. Η ηθοποιός τότε αρχίζει να τους κατηγορεί για… trafficking με θύματα τα ίδια τους τα παιδιά.

Στη συνέχεια όταν προσπαθεί να αρπάξει η ίδια το ένα αγοράκι, η μητέρα τη χτυπάει.