Η Μαντόνα προστέθηκε στη λίστα των διασημοτήτων που καταγγέλλουν την αποτρόπαια δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από ρατσιστή αστυνομικό, η οποία έχει προκαλέσει μια έκρηξη οργής στις ΗΠΑ. Σχετική ανάρτηση έκανε και ο σούπερ σταρ του NBA Λεμπρόν Τζέιμς. 

Ads

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media διερωτήθηκε «πότε θα τελειώσει αυτό;» και πρόσθεσε «προσεύχομαι στο Θεό να το κάνει μια μέρα. Μέχρι τότε: Γαμώ την Αστυνομία!». Αναλυτικά έγραψε: «Παρακολουθώντας αυτόν τον αστυνομικό να πνίγει τον Τζορτζ Φλόιντ με το γόνατό του στο λαιμό του, έχοντας στα χέρια του χειροπέδες, αβοήθητος, κλαίγοντας για τη ζωή του, με το πρόσωπό του στο δρόμο, αυτό είναι το πιο οδυνηρό, αποκαρδιωτικό πράγμα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.. Αυτός ο αξιωματικός ήξερε ότι τον τραβούσε η κάμερα και τον δολοφόνησε με αλαζονεία και υπερηφάνεια.

«Αυτό πρέπει να σταματήσει !! Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική – σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλάει όπλο. Κυρίως οι μπάτσοι. Ο Θεός να σε ευλογεί Τζορτζ Φλόιντ. Λυπάμαι τόσο για εσένα και την οικογένειά σου. Και όλες οι παράλογες δολοφονίες που έχουν γίνει πριν από τη δική σου. Θα τελειώσει ποτέ αυτό; Προσεύχομαι στον ΘΕΟ να το κάνει μια μέρα. ” Μέχρι τότε Γ@μώ την Αστυνομία! ” κατέληξε. “Ναι, το είπα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη». 

Ads
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

George Floyd Speaks…………Prophecy #guncontrol #JusticeforGeorgeFloyd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

27 Μάι, 2020 στις 5:11 πμ PDT

Από την πλευρά του ο Λεμπρόν Τζέιμς πόσταρε φωτογραφία που προέρχεται από το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας μαζί με τη φωτογραφία του άλλοτε παίκτη του NFL, Κόλιν Καπέρνικ, ο οποίος είχε αποφασίσει πριν μερικά χρόνια να γονατίζει κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αντίστασης στον ρατσισμό και τις φυλετικές ανισότητες στις ΗΠΑ. «Καταλαβαίνετε ΤΩΡΑ!!;;!!;; Ή είναι ακόμα θολό για εσάς;», είναι το σχόλιο του Λεμπρόν Τζέιμς που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες. 

image