Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμών της 12χρονης που απολογούνταν σήμερα. Για τον τρίτο τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο Νοσοκομείο Μεταξάς ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν με αποτέλεσμα να αποφασίσει γιαυτόν το Δικαστικό Συμβούλιο.

Ads

Οι δύο προφυλακιστέοι είναι ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης και ο 34χρονος επιχειρηματίας.

33χρονος Α.Λ.

image

Ads

Συνελήφθη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και πρόκειται για υπάλληλο φαρμακαποθήκης κάτοικο Αγίας Βαρβάρας.

Ο 33χρονος που η 12χρονη κατονόμασε κατηγορείται ότι βίασε το κορίτσι δύο φορές. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση

Κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού με τη 12χρονη μέσω Διαδικτύου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως πήγε μόνο στα δύο και δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά της έδωσε χρήματα.

Υπέρ του 33χρονου κατέθεσαν η μητέρα του και ο γιατρός που τον εξέτασε τις προηγούμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διέγνωσε ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από ψυχωτικές διαταραχές.

34χρονο, επιχειρηματίας

image

Συνελήφθη την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και πρόκειται για επιχειρηματία, κάτοικο Πετρούπολης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

Και αυτός ο παιδοβιαστής φαίνεται να ήρθε σε επαφή αρχικά με το προφίλ που είχε δημιουργήσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ο Μίχος και εκεί να έκλεισε ραντεβού.

Στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επικαλέστηκε επίσης προβλήματα υγείας. Παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με τη 12χρονη, αλλά δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.