Νέα στοιχεία αναφορικά με την τραγική υπόθεση του μωρού που εντοπίστηκε νεκρό ανάμεσα σε σκουπίδια στην Βαυρώνα βλέπουν το «φως της δημοσιότητας».

Ads

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τους γονείς του νεογνού, με τον πατέρα του να ομολογεί ότι ήταν αυτός που πέταξε το άψυχο σώμα του παιδιού, αρνούμενος όμως ότι είναι αυτός που το τραυμάτισε θανάσιμα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Alpha, ο 24χρονος με καταγωγή από το Νεπάλ που δούλευε μαζί με την 30χρονη σύντροφό του σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, ερωτηθείς για το χτύπημα που είχε το βρέφος στο κεφάλι υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε, ενώ είπε πως το έκανε επειδή φοβόταν καθώς προέρχεται από μια ξένη χώρα και δεν ήθελε να κατηγορηθεί για φόνο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν από τη νεκροψία – νεκροτομή και από το αν θα βρεθεί οξυγόνο στους πνεύμονες του βρέφους, ενώ θα διαπιστωθούν και από που προέρχονται τα χτυπήματα που έφερε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν χθες όταν ζευγάρι από το Νεπάλ πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» καθώς η γυναίκα είχε αιμορραγία στα γεννητικά όργανα. Οι γιατροί κατά την εξέταση διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος αλλά δεν μπορούσαν να πουν με βεβαιότητα αν γέννησε κανονικά ή απέβαλε, ενώ ενημέρωσαν σχετικά και την ΕΛΑΣ.

Αστυνομικοί που πήγαν στο ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου διαμένει το ζευγάρι, βρήκαν αίματα σχεδόν παντού μέσα στο δωμάτιο αλλά δεν εντόπισαν το νεογνό.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές διαπιστώθηκε μέσα από βίντεο ότι ο σύζυγος πέταξε το νεογνό στο κάδο σκουπιδιών, αλλά δεν βρέθηκε εκεί όταν έψαξαν οι αστυνομικοί, καθώς στο μεταξύ είχε γίνει η περισυλλογή των απορριμμάτων από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Ακολούθησε έρευνα στη χωματερή που πετάει ο δήμος τα σκουπίδια, κατά την οποία το νεογνό εντοπίστηκε νεκρό.

Τι δηλώνει ο γυναικολόγος που εξέτασε την μητέρα του βρέφους

Από τη μεριά του, ο μαιευτήρας-γυναικολόγος, που εξέτασε τη γυναίκα και ειδοποίησε τις Αρχές, μιλώντας στο MEGA επεσήμανε πως αμέσως κατάλαβε κάτι περίεργο.

«Κατά τις 23:30 χθες, όταν εφημέρευα, με κάλεσαν, γιατί ήρθε με ταξί ένα ζευγάρι Νεπαλέζων με διερμηνέα. Η γυναίκα μού είπε ότι της ήρθε περίοδος. Στην κλινική εξέταση κατάλαβα αμέσως ότι είχε τοκετό λίγες ώρες πριν», είπε αρχικά.

«Τη ρώτησα αμέσως πού πήγε το έμβρυο. Μας είπε ότι δεν ήταν έγκυος και ενώ αρχικά μιλούσε αγγλικά μετά έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Τότε αμέσως κάλεσα την αστυνομία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά των γονιών που συνελήφθησαν, δήλωσε πως «είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απάθεια από το γεγονός. Υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι έχασε το μωρό σε ένα χωράφι πέντε μήνες πριν. Κάτι που φυσικά δεν γίνεται».