Καταδικάζει η Νέα Αριστερά την προσπάθεια εκφοβισμού του ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς και δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου από το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου. Η ανακοίνωση της καταδίκης ήρθε στον απόηχο της αγωγής που κατέθεσε εναντίον του Στέλιου Κούλογλου η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ακολουθώντας τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ads

Διαβάστε επίσης: Κούλογλου για νέα αγωγή Ασημακοπούλου / Το «βαθύ Μαξίμου» με στοχοποιεί

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:

Καταδικάζουμε την προσπάθεια εκφοβισμού του ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς και δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου από το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου. Πρώτα ήταν η καταχρηστική αγωγή του Γρηγόρη Δημητριάδη με την οποία αξιώνει 1 εκ. ευρώ για ερευνητικά ρεπορτάζ σε σχέση με το σκάνδαλο των υποκλοπών και επιστολή του ευρωβουλευτή προς την πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου.

Ads

Σήμερα η Άννα Μισέλ Ασημακόπουλου κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Στέλιου Κούλογλου ζητώντας χρηματική αποζημίωση για δηλώσεις του σε σχέση με την αποστολή μαζικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε ψηφοφόρους του εξωτερικού.

Αντί για απειλές και καταχρηστικές αγωγές καλό θα ήταν η κυρία Ασημακοπούλου να δώσει πειστικές απαντήσεις για το πως ήρθαν στα χέρια της προσωπικά δεδομένα πολιτών. Μπορεί να απευθυνθεί στην κυρία Κεραμέως για διευκρινίσεις. Εάν φυσικά έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα των “σκηνοθετημένων” διαρρήξεων στο υπουργείο εσωτερικών.