Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη ότι έπεσε θύμα βιασμού, αφού πρώτα οι δράστες την είχαν ναρκώσει, ενώ βρισκόταν σε πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, με εντολή του επικεφαλής της εισαγγελίας Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου έχει ξεκινήσει έρευνα για την εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Ξεκαθαρίζεται ωστόσο πως η νεαρή που υπέβαλε την καταγγελία για βιασμό της από τρία άτομα, η καταγγελία της οποίας βρίσκεται στα χέρια των αρχών, δεν είναι μεταξύ αυτών των γυναικών, όπως μεταφέρει το τοπικό μέσο. Το κύκλωμα που ερευνάται λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, και είχε στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσε στη συνέχεια στην πορνεία και διοχέτευε σε πάρτι.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελίες για «βαριά ονόματα» στον βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει η επιζήσασα

Ads

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της 24χρονης έχει γίνει μία σύλληψη άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε συνεύρεση, αλλά ήταν με τη συναίνεση της 24χρονης. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τι κατέθεσε η 24χρονη στις αρχές

Η κοπέλα στις καταθέσεις της ισχυρίζεται ότι τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, φεύγοντας από το πάρτι, κατάλαβε ότι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι της. Τότε αποφασίζει να επικοινωνήσει με τον γνωστό της, ο οποίος την είχε καλέσει και στο εν λόγω πάρτι, κι ο οποίος της προτείνει να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Mega.

Η 24χρονη έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, κι ενώ κατευθυνόταν εκεί συνάντησε τρεις άνδρες από την Αθήνα. Πρόκειται για δύο αδέρφια, γόνους γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, και ακόμα έναν άνδρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού.

Βάσει των όσων είπε στις καταθέσεις της, από εκεί και πέρα δεν θυμάται τίποτα. Όταν ξύπνησε το πρωί, κατάλαβε πως δεν βρισκόταν στο δωμάτιό της, αφού είδε μια βαλίτσα με ανδρικά ρούχα, ενώ ήταν γυμνή. Αμέσως κατέφυγε στην αστυνομία, όπου και προχώρησε σε καταγγελία.

Δικηγόρος 24χρονης: «Μεγάλο κύκλωμα» εμπλέκεται στον βιασμό

Για μεγάλο κύκλωμα έκανε λόγο νωρίτερα σήμερα ο δικηγόρος της 24χρονης που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον Σκάι, ο Θανάσης Ζιώγας τόνισε πως «είναι μεγάλο κύκλωμα, όχι κυκλωματάκι και πρέπει να εξαρθρωθεί».

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι τα ονόματα που αναφέρονται στα social media δεν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Διαβάστε επίσης: Ομαδικός βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κύμα συμπαράστασης στην 24χρονη στο twitter

Το περιστατικό συνέβη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε ένα πάρτι  που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης. Αυτοί που εμπλέκονται στο βιασμό δεν είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Όμως, το άτομο που κάλεσε την κοπέλα στο πάρτι είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχει μαγαζί εστίασης στην πόλη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η καταγγέλλουσα ανέφερε στην 5η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης «έφυγα από το πάρτι, όμως μου τηλεφωνούσε συνέχεια αυτός που με κάλεσε και μου ζητούσε να επιστρέψω. Αισθανόμουν εκεί ασφάλεια γιατί είχα πιει και ζαλιζόμουν. Νοίκιασα ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο, όμως όταν βγήκα από το ασανσέρ με πλεύρισαν τρία άτομα και με πήγαν σε ένα δωμάτιο. Όταν ξύπνησα κατάλαβα ότι με είχαν βιάσει».

Η 24χρονη στην κατάθεσή της καταγγέλλει τρεις άνδρες, αλλά αναφέρει ότι δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους.