Τεράστιο κύμα συμπαράστασης παρατηρείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς την 24χρονη που υπέστη βιασμό στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται γνωστοί επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Ads

Οι χρήστες δηλώνουν τη στήριξή τους στην καταγγέλλουσα, τονίζοντας πως «δεν είναι μόνη». Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως στο twitter βρίσκονται στα trends και το #cancel_Αχιλλειον, όπως και το #cancel_cocacola.

Μάλιστα, τα ξημερώματα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου στο εν λόγω κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης, ενώ γράφτηκαν και συνθήματα στην τζαμαρία που ανέφεραν: «Ο ιδιοκτήτης είναι βιαστής» και «Κράτος, ΜΜΕ, Δικαστικοί, όλοι ξεπλένουν τον κάθε βιαστή».

«Τα ξημερώματα του Σαββάτου 15/1 γράψαμε συνθήματα έξω από το Αχίλλειον στη Θεσσαλονίκη που είναι το μαγαζί ενός από τους βιαστές της κοπέλας για να υπενθυμίσουμε σε αυτόν αλλά και σε κάθε βιαστή ότι είμαστε εδώ, είμαστε πολλές και θα μας βρίσκουν απέναντί τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ads