Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας νεαρός (σ.σ. δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18), καθώς επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον πατριό του. Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Ads

Συγκεκριμένα, στις 23:00 το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε καταγγελία για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Πυλαίας. Αστυνομικοί, που έλαβαν εντολή να μεταβούν στο σημείο, αντίκρισαν έναν νεαρό να κινείται ύποπτα σε κοντινή απόσταση από το στίγμα του επεισοδίου. Του ζήτησαν να σταματήσει και εκείνος άρχισε να τρέχει. Τον συνέλαβαν λίγα μέτρα μακρύτερα. Τότε εκείνος παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον πατριό του, ενώ απέδωσε την πράξη του στη βίαιη συμπεριφορά που επιδείκνυε αυτός προς την 43χρονη μητέρα του. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και κρατείται. 

Αργότερα έγινε και επισήμως γνωστό ότι ο 18χρονος είχε επιτεθεί στον 36χρονο πατριό του και του κατάφερε περίπου δέκα χτυπήματα με μαχαίρι. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.