Το επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου ο οποίος έχει διαφωνήσει ανοιχτά με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να προχωρήσει στην διοργάνωση ενός Συνεδρίου χωρίς εκλεγμένους Συνέδρους, υποστηρίζει ότι καταγράφεται συνεχής «ροή» υπογραφών που επιβεβαιώνουν την ανάγκη διεξαγωγής διεξαγωγής ενός ανοιχτού δημοκρατικού Συνεδρίου εντός του πρώτου εξάμηνου του 2020.

Ads

Σύμφωνα με το Έθνος, οι άνθρωποι που δέχονται να υπογράψουν το ψήφισμα Γερουλάνου προέρχονται από όλες τις περιοχές της χώρας, παρότι στην αρχή η ανταπόκριση αφορούσε κυρίως στο λεκανοπέδιο. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ανάμεσα στους υπογράφοντες είναι μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ απ’ όλες τις τάσεις – όπως αρκετοί από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη που δηλώνουν ότι «κάνουν το αυτονόητο». 

Διαβάστε επίσης: 

Το νούμερο των υπογραφών που συνοδεύουν το ψήφισμα το οποίο θα καταθέσει ο Παύλος Γερουλάνος στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τετραψήφιο. «Το δημοκρατικό αυτονόητο ακόμα συγκινεί και κινητοποιεί», λένε συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου, συμπληρώνοντας με νόημα ότι «κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει».

Ads