Την οργή του πατέρα ενός από τα 57 θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών, του Δημήτρη Ασλανίδη, προκάλεσε η τοποθέτηση του Στέλιου Πέτσα σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Ads

«Κύριε Πέτσα, αφήστε την υποκρισία κατά μέρος, είστε εσείς ένας από τους 157 που απορρίψατε την πρόταση της αντιπολίτευσης για προανακριτική. Ολα αυτά που λέτε, τα ακούμε βερεσέ. Είστε εν δυνάμει και όλοι εσείς συνένοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας. Αυτά τα υποκριτικά, ότι καταλαβαίνετε… δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα, στο Κουλούρι», ανέφερε ο Παύλος Ασλανίδης απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ.

 

 

«Κι έχω να κάνω και μια πρόταση στον κ. Φλωρίδη. Ψάχνει χώρο να κάνει τα δικαστήρια στη Λάρισα. Ας τα κάνει εκεί στο κτήριο της καμένης Τηλεδιοίκησης, εκεί δίπλα που πετάξατε και τα υπολείμματα των παιδιών μας. Στα βαγόνια, εκεί μέσα να σας βάλουμε. Εκεί μέσα θα δικαστείτε όλοι σας», συνέχισε.

«Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Σταματήστε την υποκρισία. Κάνατε την εξεταστική για να αθωώσετε τον Καραμανλή. Μην μας κοροϊδεύετε τώρα. Και μόλις μπήκανε τα στοιχεία, σας ζήτησε ο εφέτης ανακριτής της Λάρισας την κλείσατε άρον άρον για να μην βγουν στη φόρα όλα αυτά. Σταματήστε το δούλεμα. Φιμώσατε τα κανάλια, τα μεγάλα, 10 μήνες δεν ασχολήθηκε κανένας. Σταματήστε την υποκρισία σας παρακαλώ», υπογράμμισε ο Παύλος Ασλανίδης.

Διαβάστε: Τέμπη – Μητέρα Κλαούντιας / «Η συγκάλυψη της αλήθειας γι’ αυτό το έγκλημα είναι ύβρις προς τα παιδιά μας»