Την απάντηση τους στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη έδωσαν οι Δημήτρης Βίτσας και Πάνος Σκουρλέτης, στην οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι λόγω των δηλώσεων τους,  οι ίδιοι και ο Νίκος Φίλης «έθεσαν των εαυτό τους εκτός κόμματος».

Ads

«Ο χώρος κινδυνεύει από γελοιοποίηση» δήλωσε αρχικά ο Πάνος Σκουρλέτης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

«Οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο Καταστατικό» είπε έπειτα ο κ. Σκουρλέτης αναφορικά με την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σου πω την αλήθεια, παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση» σημείωσε.

Ads

«Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί», ανέφερε κλείνοντας.

Βίτσας: «Μη δίνετε σημασία, η Αριστερά θα συνεχίσει»

«Μη δίνετε σημασία, δεν αξίζει τον κόπο. Η αριστερά θα συνεχίσει με ή χωρίς αυτούς», δήλωσε σε λακωνική του ανάρτηση ο Δημήτρης Βίτσας, μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που έδειχνε την πόρτα της εξόδου στον ίδιο, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Νίκο Φίλη.