Την πόρτα της εξόδου δείχνει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη, καθώς όπως αναφέρει «εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα».

Ads

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ / Οι αντιδράσεις Σκουρλέτη και Βίτσα μετά την ανάρτηση Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά αναφέρει ότι «Επί πέντε τουλάχιστον χρόνια συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται στα κανάλια κάνοντας αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από μερικές ημέρες δήλωσα ρητά ότι αυτή η πρακτική δε γίνεται πλέον ανεκτή.».

Στην συνέχεια τονίζει ότι: «Ο κόσμος διψά να αναδείξουμε θέματα, να κάνουμε αντιπολίτευση. Και εγώ το ίδιο, περισσότερο από όλους. Αντ’ αυτού, κάποιοι μάς “πνίγουν” με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση – αλλά εμφανίζονται ως “Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ” κάθε μέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους».

Ads

Τέλος, καταλήγει: «Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Η ανάρτηση προκάλεσε ερωτήματα αν ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει σε διαγραφές παρά το γεγονός ότι δεν προβλέπει κάτι τέτοιο το καταστατικό του κόμματος, με  πηγές της Κουμουνδούρου να διευκρινίζουν ότι ,«Ο Πρόεδρος χρησιμοποίησε την γνωστή έκφραση και από τούδε και στο εξής θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες»

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του