Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη, η 25χρονη μητέρα της Άννυ, που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου, από την οποία προκλήθηκε θάνατος και «ψευδορκία μάρτυρα». Η μητέρα του παιδιού θα δώσει εξηγήσεις έχοντας νομικό παραστάτη μαζί της.

Ads

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η μητέρα γνώριζε για τη δολοφονία του παιδιού, ωστόσο, αναφορικά με την εξαφάνιση φάνηκε να θέλει να καλύψει τον πατέρα του παιδιού. 

Απομονωμένος στις φυλακές Κέρκυρας ο πατροκτόνος

Ο 27χρονος παιδοκτόνος που δολοφόνησε με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο τη μικρή Άννυ, κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομονωμένο χώρο των φυλακών Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το ίδιο κελί όπου είχε φυλακιστεί ο Μανώλης Δουρής που είχε καταδικαστεί για το βιασμό και τη δολοφονία του 6χρονου γιου του. 

Ads

Ο Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ θα βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση και θα προαυλίζεται μόνος τις ώρες που οι υπόλοιποι κρατούμενοι θα είναι μέσα στα κελιά τους. 

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, περιύβριση νεκρού, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα, κατά συρροή και οπλοχρησία.

Διαβάστε επίσης: