Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα οι γονείς της 4χρονης Άννυ, που φέρεται να έχει δολοφονηθεί από τον πατέρα της. Κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στα δικαστήρια προπηλάκισε τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του άτυχου κοριτσιού.

Ads

Νωρίτερα το πρωί, οι γονείς οδηγήθηκαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, από τη ΓΑΔΑ όπου κρατήθηκαν τη νύχτα μετά τη σύλληψή τους. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Ο πατέρας της, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι αυτός που δολοφόνησε το κοριτσάκι και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της. Ο τρόπος που το έκανε είναι παραπάνω από ειδεχθής. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ανάφεραν πως ο τρόπος θανάτου είναι «αποκρουστικός», ενώ πηγές από την αστυνομία, που επικαλούνται και μαρτυρία του προσώπου που συνδέεται με τον 27χρονο δράστη της φρικτής δολοφονίας, κάνουν λόγο για «τεμαχισμό και βρασμό ή καύση του σώματος του άτυχου κοριτσιού και απόρριψή του σε σημείο που ποτέ δεν πρόκειται να βρεθεί».

Η μητέρα του παιδιού έχει επίσης συλληφθεί και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε το θάνατο του. Και οι δυο γονείς είναι χρήστες ναρκωτικών. Το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για την υπόθεση.

Ads

Οι γονείς της Άννυ μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια με τζιπ της αντιτρομοκρατικής ενώ φορούσαν και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ο συγκεντρωμένος κόσμος κατάφερε να προπηλακίσει τον φερόμενο παιδοκτόνο ενώ έντονες ήταν και οι ύβρεις που εξαπολύονταν κατά των δύο κατηγορουμένων.

Το μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=5RzSJvvsg3s]

Διαβάστε επίσης: