Επίθεση από τα ΜΑΤ καταγγέλλει ότι δέχτηκε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, όταν πήγε να υπερασπιστεί έναν πολίτη που συνελήφθη στη διάρκεια συγκρούσεων με την αστυνομία, στο μπλόκο κατοίκων στην περιοχή του Αγίου Μακαρίου. Ο βουλευτής απωθήθηκε με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά του. Μετά το περιστατικό κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα. 

Ads

«Είχαν πιάσει έναν πολίτη και παρόλο που του είχαν περάσει χειροπέδες, τον είχαν κάτω και τον χτυπούσαν. Πήγα εκεί, τους δήλωσα την ιδιότητά μου και τους είπα ‘τι κάνετε ρε παιδιά; Γιατί τον χτυπάτε, αφού είναι ακινητοποιημένος και με χειροπέδες’; Με προπηλάκισαν, με απώθησαν με τις ασπίδες, χωρίς να με χτυπήσουν με τα γκλοπ. Πάνω στα σπρωξίματα έσπασαν τα γυαλιά μου. Ενημέρωσα για τα γεγονότα την εισαγγελία και κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά», είπε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, μιλώντας στο Έθνος. 

«Είναι μια τραγική κατάσταση αυτή την οποία ζει το νησί σήμερα, είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του τόπου μας και αυτή η σελίδα φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη και δυστυχώς του εντελλόμενου υπουργού του, του κ. Μηταράκη, που τυχαίνει δυστυχώς να είναι και βουλευτής Χίου», τόνισε σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. 

Διαβάστε επίσης:

Ads