«Ο χώρος της Κεντροαριστεράς συρρικνώνεται και θα συρρικνώνεται όλο και περισσότερο, αν δεν γίνει κάτι ενιαίο, δραστικά και άμεσα» δήλωσε ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ για ακόμη μια φορά πίεσε την Αγίου Κωνσταντίνου «πάση θυσία πρέπει να προσέλθει σ’ αυτόν τον διάλογο».

Ads

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Βήμα Fm είπε πως «έχουμε τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που οξύνεται η αντιπαράθεσή τους και όσο προχωράμε θα οξύνεται όλο και περισσότερο. Αν δεν γίνει κάτι ενιαίο, δραστικά και άμεσα στο χώρο της Κεντροαριστεράς, δεν θα υπάρχει αυτός ο χώρος». Συμπλήρωσε, δε, πως «στις εκλογές του Ιουνίου ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είχαν συγκεντρώσει 20%. Στις δημοσκοπήσεις τώρα δεν έχουν ούτε 9%. Ο χώρος συρρικνώνεται και θα συρρικνώνεται όλο και περισσότερο».

Πρότεινε, δε, όταν ολοκληρωθούν οι προγραμματικοί άξονες των 58 να υπάρξει συνάντηση με τη ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη. «Θεωρώ ότι αν καθίσουν στο τραπέζι και δουν αυτά που προτείνουν οι 58, θα δουν ότι δεν μπορεί να αρνηθεί να συνεχίσει μαζί τους» είπε.

Τέλος, ο Α. Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για λαϊκισμό και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ότι είναι ανέτοιμοι να κυβερνήσουν, κάτι που δείχνει ότι διαφωνεί και με το “ναι” υπό προϋποθέσεις που λέει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στην Κουμουνδούρου. 

Ads