Τελικά ο Άδωνις Γεωργιάδης «μάζεψε» τα περί «πλάκας», με τα οποία προσπάθησε να «διασκεδάσει» τον σάλο από το βίντεο κατά την προεκλογική επίσκεψή του στην εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης «NÕS Insurance Services» την περασμένη Πέμπτη, όπου ο CEO της εταιρείας, απείλησε τους εργαζόμενους σχετικά με το τι σκοπεύουν να ψηφίσουν.

Ads

Διαβάστε επίσης: 

Σε αρχική ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης ισχυρίστηκε πως ο CEO έκανε «πλάκα» και πως «γέλασαν όλοι μετά».

Τόνιζε, δε πως «έκοψαν την απάντησή του», καθώς όπως είπε «δεν άφησε του χιούμορ να περάσει έτσι».

Ads

Σε άλλη ανάρτησή του, όμως, ο υπουργός παραδέχεται ότι ο ιδιοκτήτης «ήταν πιεστικός στους εργαζόμενους», για να ψηφίσουν ΝΔ.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Σήμερα ο @atsipras  βρήκε την ευκαιρία να μου επιτεθεί για άλλη μία φορά, αυτή τη φορά για το γνωστό βίντεο με τον επιχειρηματία και την πιεστική του προτροπή προς τους εργαζομένους του, να ψηφίσουν ΝΔ. Επειδή όμως εγώ είχα παρέμβει επιτόπου και δεν μπορούν να με κατηγορήσουν για αυτό, άρχισε τις ειρωνίες με το γνωστό “ο Υπουργός Αναπτύξεως κλπ”…η απάντηση μου προ ολίγου από την συγκέντρωση μας στο εστιατόριο του Δημάρχου στο Γαλάτσι».