Θερμής υποδοχής έτυχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την προεκλογική επίσκεψή του στην εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης «NÕS Insurance Services» την Πέμπτη (27/4).

Ads

Παρουσία εργαζομένων, τον υπουργό Ανάπτυξης υποδέχτηκε ο CEO της εταιρείας, Αλέξης Λιάγκας, ο οποίος -χωρίς ενδοιασμό- απείλησε τους εργαζόμενους σχετικά με το τι σκοπεύουν να ψηφίσουν.

Μετά μια σύντομη τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος -μεταξύ άλλων- ζήτησε συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, ο CEO της εταιρείας πήρε τον λόγο και είπε στους εργαζομένους:

«Ο υπουργός τα λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ. Η δουλειά μας, η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας, εγώ θα τα πω άλλη μια φορά, εξαρτάται πάρα πάρα πολύ από μία χώρα κυβερνημένη. Με μία σωστή κυβέρνηση. Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά και θυμόσασταν τι γινόταν. Και στα τηλέφωνα, και με τους συνεργάτες μας, και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις. Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα και σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Κι επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι γιατί κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους, πρέπει να το συζητήσουμε».

Ads

«Ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και εργαζόμενοι, να ξεσπούν σε δυνατά γέλια.