Συνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε από χθες με τον Λάκη Λαζόπουλο, δίνει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ads

Το πρωί της Τρίτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε απειλήσει πως «θα μπουκάρει στην εκπομπή του Λαζόπουλου». Οι περισσότεροι το εξέλαβαν ως αστείο, όμως όπως αποδείχτηκε το εννοούσε. Το βράδυ κι ενώ γυριζόταν η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι» στο θέατρο Βέμπο, ο επίδοξος γαλάζιος πρόεδρος επιχείρησε να «εισβάλλει», μεταδίδοντας μάλιστα τις κινήσεις του μέσω twitter.

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε on air στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι «στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας στην παράσταση έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπήκε με το έτσι θέλω».

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρεί να του δώσει περισσότερη, επιστρέφοντας σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του STAR και δηλώνοντας ότι «θέλω να εκλεγώ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για να με φοβούνται άνθρωποι σαν τον Λαζόπουλο».

Ads

Ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ, δήλωσε επίσης ότι «ο κ. Λαζόπουλος έχει εμμονές και έχει κανιβαλίσει πολλούς ανθρώπους κατά το παρελθόν. Αλλά εγώ έχω ένα πλεονέκτημα, γιατί δεν φοβάμαι να ”τσαλακωθώ”. Και για αυτό καλώ τους νεοδημοκράτες να με ψηφίσουν. Γιατί δεν φοβάμαι τους άλλους πολιτικούς».

Δείτε το βίντεο:

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=jXOceubb7Vw]