Έξω από το θέατρο Βέμπο έφτασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, θέλοντας να μπει στον χώρο και να παρέμβει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι».

Ads

Το πρωί της Τρίτης, ο υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ είχε απειλήσει πως «θα μπουκάρει στην εκπομπή του Λαζόπουλου». Οι περισσότεροι το εξέλαβαν ως αστείο, όμως όπως αποδείχτηκε το εννοούσε…

«Έφτασα…» ήταν το πρώτο μήνυμα που ανέβασε στο Twitter με φωτογραφία του θεάτρου. Λίγο αργότερα ανέβασε και δεύτερο μήνυμα: «Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης…», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Η απάντηση του Λαζόπουλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε ζωντανά στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Μου είπαν ότι έχει έρθει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ότι είναι απ’ έξω και θέλει να μπουκάρει και εδώ. Να του πω ότι στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας στην παράσταση έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπήκε με το έτσι θέλω. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία εκπομπή, κάνω παράσταση στον κόσμο και η παράσταση δεν διακόπτεται ποτέ από κανέναν. Όταν τελειώσει η εκπομπή, πολύ ευχαρίστως θα τον δεχθώ μέσα για να συζητήσουμε», απάντησε στον κ. Γεωργιάδη ο ηθοποιός.